پایان سمپوزیوم و آغاز یک مسیر
مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل در مراسم اختتامیه سمپوزیوم بینالمللی چشمانداز سیاستگذاری، قانون گذاری طب سنتی و مکمل:
پایان سمپوزیوم و آغاز یک مسیر
دکتر نفیسه حسینی یکتا ضمن مثبت ارزیابی کردن اولین سمپوزیوم بینالمللی طبهای سنتی و مکمل اظهار داشت: این آغاز مسیر است و ما امیدواریم در سالهای آتی با محورهای اختصاصیتر، میزبان مهمانانمان در سمپوزیومهای بعدی باشیم.
به گزارش روابط عمومی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت؛ دکتر نفیسه حسینی یکتا، مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در مراسم اختتامیه سمپوزیوم بینالمللی چشمانداز سیاستگذاری، قانون گذاری طب سنتی و مکمل ضمن عرض ادب و خوشامدگویی به مهمانان داخلی و خارجی؛ اظهار داشت: امیدوارم که مهمانان خاطره خوبی را در ایران تجربه کرده باشند و مجدد و مکرر در خدمتشان باشیم.
وی ضمن اشاره به تلاشهای صورت گرفته در برگزاری این رویداد مهم بین المللی از دکتر آرمان زرگران، رییس سمپوزیوم بینالمللی چشمانداز سیاستگذاری، قانون گذاری طب سنتی و مکمل به دلیل مدیریت عالی این سمپوزیوم قدردانی کرد.
مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت تصریح کرد: امیدوارم ادامه این راه و طی کردن مسیر بینالمللیسازی طب ایرانی و همکاری با سایر کشورها در گسترش طب سنتی و مکمل و ادغام در نظام سلامت و در نهایت ارتقای سلامت جامعه؛ تسریع شده و به بهترین نحو ممکن صورت پذیرد.
به گفته دکتر نفیسه حسینی یکتا، این رویداد فرصت بسیار خوبی برای انتقال تجربیات بود و با همافزایی و همکاری که حاصل از انتقال این تجربیات است مسیر را برای بهرهمندی عاقلانه و منطقی از طب سنتی و مکمل هموارتر میکنیم.
مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت ادامه داد: در این سه روز آموزش، داروهای گیاهی، سیاستگذاریها و ... را بررسی کردیم اما موضوعات در حوزه طب سنتی گسترده تر از آن است که در سه روز بتوانیم حق مطلب را در انتقال تجربه ادا کنیم و به نظر میرسد نیاز است که در سالهای آینده برای برگزاری رویدادهای بینالمللی که با محورهای اختصاصی به موضوعات طب سنتی و مکمل بر اساس استراتژی سازمان جهانی بهداشت و اسناد بالادستی کشورها میپردازد؛ برنامه ریزی کنیم.
وی افزود: این آغاز مسیر است و ما امیدواریم در سالهای آتی با محورهای اختصاصیتر، میزبان مهمانانمان در سمپوزیومهای بعدی باشیم.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل در پایان خاطرنشان کرد: توسعه آموزشی و همچنین موضوعات مربوط به پژوهش میتواند بحث مفصلی را به خود اختصاص دهد و قطعا همافزایی که کشورهای مختلف میتوانند داشته باشند موثر خواهد بود. بنابراین امیدوار هستیم در سالهای آینده میزبان شما عزیزان در رویدادهای بینالمللی بعدی باشیم و بتوانیم تجارب خوبی را رقم بزنیم.
لینک کوتاه: http://pm.behdasht.gov.ir/XF17